Debatindlæg bragt i medierne

Jeg er ikke betalt af Rusland, – jeg er bare realist

26. oktober 2016, politiko.dk

 

Den reelle fare er ikke Rusland, men muslimsk indvandring.

 

Hvor er det sjovt, at argumenterne imod mit synspunkt, at vi bør arbejde på, at gøre Rusland til vores allierede og ikke vores fjende, kun imødegås af mistænkeliggørelse af min person.

Folk fra V, S, RV, K osv. antyder, at jeg bliver betalt af Rusland for at sige disse ting. De har ikke et eneste ARGUMENT imod mit synspunkt. Hvor er det ringe.

 

Og nej, jeg bliver IKKE betalt af Rusland, Putin eller KGB. Jeg interesserer mig bare for Rusland, og har fulgt udviklingen lidt tættere end andre, fordi jeg taler russisk, er uddannet sprog-officer i russisk, har boet derovre og har området som mit universitetsfag. Så man kan sige, at den danske stat har betalt mig for at komme med kvalificerede indlæg. Den danske stat har nemlig betalt mig SU og forsvaret har betalt mig løn under min uddannelse til reserveofficer med kendskab til russisk sprog.

SÅ DEN DANSKE STAT HAR BETALT MIG for at have lidt mere indsigt på dette område end andre.

 

Putin har indrettet et autoritært styre i Rusland. Men det behøver ikke betyde, at man skal udnævne Rusland til en fjende, som vi skal isolere og knække økonomisk. Danmark skader sin egen økonomi ved at fastholde sanktioner overfor Rusland. Vores landmænd lider under det, og det har ingen effekt overfor Ruslands politik. Det er dumt og forkert. Mens muslimske indvandrere vælter ind i landet og forandrer vores land for altid, og EU gør, hvad man kan, for at sørge for, at vi ikke kan forsvare os imod indvandringen ved at nægte os muligheden for permanent grænsekontrol, så råber EU og de angste politikere: “Russerne kommer!”. Det gør de ikke. Men udråbet er i stand til at gøre de fleste bange. For de færreste ved, hvad der foregår i Rusland, og forbavsende få har opdaget, at muren er faldet. Sovjet var en aggressiv, ekspansionistisk, imperialistisk og kommunistisk supermagt. I dag har vi en reduceret stormagt, der er udemokratisk, men ikke aggressiv og imperialistisk.

 

Så NATO og EU burde vågne op og beskæftige sig med virkeligheden i stedet for at kyse befolkningen til at glemme den reelle fare lige nu: den muslimske indvandring.